3D AR op school

Vernieuw het onderwijs
met Augmented Reality

Aryzon AR Studio - Verken duizenden 3D modellen in je eigen omgeving.

Aryzon AR Studio - Verken duizenden 3D modellen in je eigen omgeving.

In de onderwijsvernieuwing speelt technologie een cruciale rol om iedere leerling of student klaar te stomen voor de toekomst. Augmented Reality zal hierin een belangrijke rol gaan spelen, waar iedereen mee te maken krijgt. Aryzon helpt hierin door de eerste stappen in deze technologie toegankelijk te maken.

Wilt u als docent meer weten over de oneindige mogelijkheden die de Aryzon oplossingen hebben? Of denkt u als innovatief brein binnen uw school de Aryzon AR Headsets goed te kunnen gebruiken? U kunt natuurlijk ook een workshop inplannen indien u al meer ideëen erbij heeft. De investering in hardware, software en de link met huidige vakken dient elke school zorgvuldig te maken met een doordacht plan. Heeft u interesse of hulp hierbij nodig?

Neem dan zeker contact op met Leon Schipper via leon@aryzon.com voor meer informatie!

3D Augmented Reality met de Aryzon Headset

Breng onderwijs naar een hoger niveau met de Aryzon Headsets. Importeer een willekeurig 3D model in de Aryzon AR Studio en laat de studenten het op een aantrekkelijke manier verkennen! Door gebruik van 3D Augmented Reality zullen de leerlingen de stof beter onthouden.

Wanneer gaat u lesgeven met hologrammen?

Bestel nu!

Aryzon 3D B.V.

info@aryzon.com

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.